PRIMAVERA 2008 si 2011,locul 2 la Cupa JUNIORUL CLUJ!

Sambata si duminica la Cluj,Primavera Satu Mare a lasat o impresie deosebita la turneele organizate de Juniorul Cluj.Grupele 2008,2010 si 2011 au reusit sa impresioneze asistenta prin jocul prestat si mai mult decat rezultatele obtinute ne bucura acest fapt,care dovedeste inca o data ca la scoala de fotbal Primavera modelul de joc este foarte important.

La fiecare categorie de varsta au participat 16 echipe din Transilvania si meciurile au fost deosebit de echilibrate.

Grupa 2008 a jucat in sistemul 6 + portar,a invins LPS Bistrita cu 1-0,0-0 cu CFR CLUJ si 6-3 cu Academia Luceafarul Cluj,iar in semifinale a invins cu 3-0 pe U Cluj,reusind sa ajunga pana in finala competitiei, unde a intalnit din nou CFR CLUJ,care s-a dovedit echipa mai prospata si a reusit sa castige.

Grupa 2010 si 2011 au jucat in sistemul 4+portar,iar meciurile au fost foarte echilibrate.Grupa 2010 a reusit meciuri bune reusind sa termine pe locul 9,iar grupa 2011 a terminat pe locul 2,dar prestatia copiilor si progresul lor sunt obiectivele pe care clubul nostru le urmareste la acest nivel.

Felicitari copiilor si antrenorilor Marius Balau si Botos Alexandru,precum si parintilor pentru efortul si sprijinul oferit si mult succes in continuare!

SPORT PENTRU SANATATE,MUNCA PENTRU PERFORMANTA!

HAI PRIMAVERA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *