SUCCES PRIMAVERA la Turneele zonale Ola si Ene!

Pe parcursul a trei zile,Bistrita va fi gazda turneelor zonale ale Memorialelor GH.Ene si Gh.Ola,competitiile organizate de FRF la cele mai mici categorii de varsta,copii nascuti in anul 2011 si 2010.Judetul Satu Mare va fi reprezentat de clubul nostru la ambele categorii de varsta,unde va intalni campioanele judetene ale altor 5 judete limitrofe.

Astfel,in perioada 29.11-01.12,la Gh.Ene,copii nascuti in anul 2011,PRIMAVERA va intalni pe rand echipele:Abba Jibou(Salaj),Zenit Oradea(Bihor),Sporting Maramures(Maramures),Transilvania Bistrita(Bistrita Nasaud) si Sporting Cluj(Cluj Napoca).

La Gh.Ene,copii nascuti in anul 2010,turneul se va desfasura in perioada 02.12-04.12,iar PRIMAVERA va intalni echipele:Atletic Zalau(Salaj),Transilvania Bistrita(Bistrita Nasaud),Plimob Sighet(Maramures),Luceafarul Cluj(Cluj Napoca) si Viitorul Oradea(Bihor).

Chiar daca la acest nivel rezultatele sunt mai putin importante,iar bucuria de a juca fotbal trebuie sa primeze,le tinem pumnii baietilor nostri si le uram MULT SUCCES!

HAI PRIMAVERA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *