Scurt Istoric

Clubul Sportiv – Scoala de Fotbal – PRIMAVERA – Satu Mare s-a nascut din initiativa a doi impatimiti ai fotbalului, Florin Fabian si Lucian Ploesteanu in primavara anului 2012. Inca de la inceput  acest club a reprezentat o stare de spirit, pe care o simt doar cei care fac parte din aceasta frumoasa familie – PRIMAVERA. Putem afirma cu toata convingerea ca acest proiect a fost un real succes inca de la inceput, datorita oamenilor sau reprezentantilor acestui club care, i-au inconjurat cu multa afectiune pe toti copiii si parintii.

La baza acestui proiect stau munca, respectul, educatia si nu in ultimul rand metodele moderne de predare implementate in conceptul pe care noi l-am propus.

Obiectivele acestui club sunt: initierea, formarea si educarea copiilor in domeniul fotbalistic. Pentru atingerea acestor obiective Clubul PRIMAVERA s-a straduit sa ofere inca de la inceput cele mai bune conditii de pregatire si predare.

Motto-ul Cubului PRIMAVERA este:

„Sport pentru sanatate,

Munca pentru performanta”

si semnifica perfect motivatia unui copil de a practica sport in general si de a ajunge la performanta cu pasiune si sudoare.

 

SUCCES PRIMAVERA !