Sambata plina de jocuri pentru grupele scolii de fotbal Primavera SM

In acest weekend 5 dintre grupele scolii de fotbal Primavera Satu Mare vor fi implicate in diferite competitii dupa urmatorul program:

La juniori E, sambata dimineata incepand cu ora 9, grupa de 2006 va juca pe teren propriu la baza Primavera Paulesti, impotriva echipei L.P.S.Satu Mare.

Dupa terminarea acestui joc,ora 10.30, tot in aceeasi locatie are loc meciul in familie dintre Primavera alb si Primavera albastru, meci din camponatul judetean al juniorilor D.

La grupa celor nascuti in 2007, incepe prima etapa a memorialulu Gh.Ene, competitie desfasurata sub egida Federatiei Romane de Fotbal.Primavera participa la aceasta competitie cu doua echipe: o echipa va juca la terenul sintetic din incinta scolii generale Nicolae Balcescu impotriva echipei Juniorul Satu Mare care participa de asemenea cu doua echipe.Apoi la ora 13 la baza Primavera cu terenuri sintetice, cealalta grupa de 2007 va juca impotriva celor de la L.P.S. Satu Mare si Olimpia SM.Meciurile se vor juca in format 5 plus portar pe durata a doua reprize de 20 de minute.

Mult succes si jocuri reusite tuturor grupelor clubului nostru.HAI PRIMAVERA!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *