WINTER CUP PRIMAVERA 2016 -UN REAL SUCCES

Pe parcursul a trei duminici, Scoala de fotbal PRIMAVERA Satu Mare a organizat turneele de iarna sub denumirea de Winter Cup Primavera, turnee de sala destinate celor mai mici categorii de varsta, respectiv 2007,2008 si 2009.Competitia ajunsa la a doua editie a adunat echipe de calibru ale fotbalului juvenil din 6 judete, iar spectacolul a fost pe masura atat in teren cat si in tribune.Duminica la ultimul turneu rezervat copiilor nascuti in anul 2009 sau mai mici au participat 12 echipe, iar piticii au demonstrat inca de la cea mai frageda varsta ca fotbalul ramane cel mai popular sport. Daruire, pasiune, ambitie si emotie au fost atributele care i-au caracterizat pe acesti copii care speram ca intr-o buna zi, dupa ani de munca  vor putea sa-si indeplineasca visul, acela de a ajunge fotbalisti profesionisti. Au participat: Primavera Satu Mare, CFR Cluj Visiniu si alb, CSM Sighet, Rapid Oradea, Sporting Cluj Portocaliu si Negru, Luceafarul Cluj ,Il calcio,Kinder Carei, Somesul Satu Mare si Juniorul Satu Mare. Chiar daca rezultatele au mai putina importanta, vom spune totusi ca turneul a fost castigat de CSM Sighet dupa o finala in trei cu Sporting Cluj portocaliu si Luceafarul Cluj . De remarcat si prestatia echipei noastre, care desi a pierdut in grupa cu CFR Cluj Visiniu si CSM Sighet, au lasat o buna impresie in celelalte meciuri cu Somesul SM, Sporting Cluj si Juniorul SM, reusind sa obtina victorii de moral.

La final sa reamintim ca la cat.2007 turneul a fost castigat de Atletic Zalau, iar la 2008 s-a impus echipa Sporting Cluj.

Conducerea clubului Primavera Satu Mare tine sa multumeasca tuturor echipelor participante la aceste turnee si le ureaza mult succes in competitiile viitoare. Nu in ultimul rand, multumim sponsorilor care ne-au sprijinit in realizarea acestor turnee: Dersidan SRL, Iulia Boss company, Trendy Aspekt, BIO windows & doors si Zwei Dinge. Partener Media satumaresport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *