AGENDA DE WEEKEND 05-07.05 2018 LA PRIMAVERA!

Sfarsitul acestei saptamani,vine cu multe activitati la bazele clubului Primavera Satu Mare.

Vineri,juniorii U 11 de la Primavera vor primi vizita celor de la Kinder Carei,in meci contand pentru etapa a 5-a,a returului campionatului de juniori E.Meciul va incepe la ora 17,la baza Paulesti.

Sambata dimineata,continua ”Cupa Primavera”,turneu rezervat copiilor nascuti in anul 2011 si organizat de clubul nostru cu ocazia implinirii a 6 ani de la infiintare.Vor participa 8 echipe din 4 judete,impartite in 2 grupe,iar meciurile vor incepe la ora 10.20 la baza Primavera cu terenuri sintetice.

Grupa 2010,a clubului Primavera va participa in aceeasi zi la turneul organizat de CFR Cluj,unde vor juca 16 echipe impartite in 4 grupe,Primavera fiind in grupa D,alaturi de Academia Miercurea Ciuc,Luceafarul Cluj si Sporting Cluj.

Tot sambata,dar la orele 18,Primavera U 15 va juca acasa la Paulesti impotriva celor de la LPS Satu Mare,in meci contand pentru etapa a 4-a a returului campionatului de juniori C.

In fine,duminica Primavera 2004 va juca in deplasare la Unirea Tasnad,de la ora 11,meciul din cadrul etapei a 4-a a returului campionatului de juniori C.

MULT SUCCES TUTUROR!   HAI PRIMAVERA!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *